Idrettslaget Framsyn

Hjelp oss å beholde idrettslaget

Vi har pr i dag tre lag, et lag fra 5-7 år, 10 års lag og 13 årslag, om vinteren har vi skikarusell og kjøre løype opp til tårnevannet.. 

Hjelp oss å beholde idrettslaget og muligheten til nydelige skiløyper, men det koster å holde dette i drift, da vi har tråkkemaskin, skuter og drift utgifter på disse, så vi er avhengig av støtte for å kunne fortsette med dette.

Vi treng medlemmer for å kunne beholde idrettslag i bygda. Støttemedlem, 300,-  og enkelt medlem 300,- familie medlem 500,-.  Men vi tar i mot alle bidrag vi kan få. Konto nr: 4776 635 1804 eller Vipps 106403 eller grasrotandelen til IL Framsyn på norsk tipping No i disse Corona tider er det enda viktigere at bygde folk støtter oss sik at vi kan holde liv i idrettslaget i bygda vår. Som mange har lagt merke til har vi fått satt opp en pante boks ved Coop Marked Rossfjord, Vi tar imot alt tomgods som har pantemerke på seg, brusbokser, brusflasker, saftfalsker ovs Her kan dere gi oss panten og da er med å støtte driften av idrettslaget vårt i bygda.   Vi skal også ha et loppemarked i august så vi tar imot lopper, ting og tang , klær, bøker og små møbler, men vi kan dessverre ikke ta imot store møbler. Om du har lopper ta kontakt med Trude Nerli 452 37878 , så kommer vi å henter loppene etter avtale.

Utleie av klubbhus for ikke medlem er 500,-, for medlem er det 300,-  ,Ta kontakt med Trude Nerli for avtale leie på tlf 452 37878